Wat wij doen.

BRANDING

Het verhaal dat je communiceert & uitstraalt bepaalt de mate van acceptatie van je merk. Het start met een duidelijke en overtuigende positionering binnen het speelveld waarin je actief bent. Het is van belang dat je je positief weet te onderscheiden van je concurrent.

Merk positionering & identiteit

Een merkpositionering is de plaats die jou merk inneemt in het hoofd van de klant. Een merkidentiteit is het verhaal hoe je deze positie realiseert. Een sterk merk luistert naar de markt, heeft lef en durf dingen anders te doen.

Huisstijl & Logo

Vanuit de merkidentiteit ontwikkelen we een passende huisstijl en voeren deze consistent door op de verschillende communicatie uitingen. 

Merkstrategie 

Binnen een merkstrategie zoomen we in op hoe we de merkpositionering & identiteit bij de juiste doelgroepen krijgen.  Hoe heb jij contact met jouw klanten, welke kanalen passen hierbij en welke tone of voice hanteer je.

CONTENT

Sprekend (beeld)taal doet hoofden draaien, en een juiste uitvoering zet met aan tot actie. Wij brengen merken tot leven door door middel van storytelling & visueel beeldmateriaal.

Fotografie & Video

Verhalen komen tot leven met beeldmateriaal. Ons creatieve team verzorgt de voorbereiding, uitvoering en nabewerking van fotografie & video materiaal.  

Illustratie & Animatie 

Grafische illustraties kunnen informeren, emotioneren en prikkelen. Ons creatieve team heeft geen tekst nodig om te communiceren, wij ontwerpen stilstaande & bewegende illustraties die hoofden doen draaien en aanzetten tot actie.

Marketing Campagnes

Wij ontzorgen bij de uitvoering van online & offline marketing campagnes. Wij zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om verhalen op te laten vallen met zowel traditionele als non traditionele middelen.

Merkuitingen

Zodra je huisstijl staat gaan we deze communiceren doormiddel van verschillende merkuitingen. Of het nou gaat om een brochure, verpakkingsmateriaal, flyers of grote banners. Ons creatieve team ontzorgd je bij de vormgeving & productie van deze materialen.

DIGITAL

De huidige digitale wereld vraagt om een slimme digitale strategie en veel bedrijven transformeren naar digitaal gedreven organisaties. 20to10 bespreekt samen met de klant deze kansen en mogelijkheden en komt met een custom made oplossing.

Social media

Wij verzorgen de beheer & optimalisatie van je sociale kanalen. Op deze manier wordt er altijd de juiste content geplaatst op de juiste tijd, zijn we actief bezig met het zichtbaar maken van deze content en zullen we deze aanpak constant optimaliseren door middel van meten & controleren.

Webdesign & Development

Valt je site voldoende op, en wekt het vertrouwen? Hoe is de user experience? We komen met een quick scan en passen de bestaande online omgeving aan of bouwen een geheel nieuwe site inclusief een vertaling naar mobiel.

SEO & SEA

Een goede website is goed ontworpen & is functioneel in gebruik. Maar net zo belangrijk is de vindbaarheid binnen zoekmachines. 20to10 verbreed de vindbaarheid van jouw website doormiddel van SEO & SEA. 

Dennis van Lier
Meer weten over onze diensten?