illustrator illustratie make animatie video laten maken communicatie bureau Nijmegen creatief werk

Illustratie & Animatie: “Maak je verhalen grafisch.”

We zijn in staat om informatie door middel van Illustratie & animatie sneller te verwerken. Zet animatie dus in voor jouw merk om te laten zien wie je bent, hoe je product of dienst werkt en welke visie jullie hebben.

Illustratie studio

Illustraties geeft je de vrijheid om een verhaal over te brengen die met foto of tekst niet verteld kan worden. Ze dragen bij of kunnen de basis vormen van jouw merk presentatie & uitstraling. Onze creatives maken op maat gemaakte illustraties passend bij jouw branding. Illustraties kunnen in verschillende vormen gebruikt worden. Illustraties kunnen complexe informatie begrijpelijk uitleggen, maar kunnen ook ondersteunend zijn voor brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen, verpakkingen, websites en social media.

Animatie laten maken

Laat deze illustraties bewegen en je zit in de wereld van animatiefilm. Met bewegende animatie komt je verhaal tot leven en kan je informatie met meer overtuigingskracht over te brengen. Net zoals bij het maken van de illustraties kijken we welke tekenstijl het best bij jouw merkidentiteit past. Vervolgens leggen we vast welk verhaal er verteld gaat worden en wat het doel hiervan is. We maken op basis van deze brainstormsessie moodboards & storyboards om vervolgens na goedkeuring aan de slag te gaan met het animeren hiervan. Er zijn verschillende animatiefilms toepasbaar, denk hierbij aan explanimations, promotievideo’s, ganimeerde bedrijfsvideo’s en korte animatie voor op social media.

HAN GIF.gif
Moby Dick.gif
Roaming.gif
OAKK.gif
Nobotel.gif
Cube time.gif
Meer weten over onze diensten?
Dennis van Lier
Jesper Tielbeke

Neem dan contact met ons op

Meer weten over onze diensten?