merkuitigen productontwerp flyer ontwerp brochure ontwerp dtp-er Nijmegen communicatie bureau 20to10 Nijmegen

Merkuitingen: “Tijd voor actie, maak jouw merk kenbaar!”

Als de huisstijl staat is het tijd om deze naar buiten te brengen. Samen met onze klant creëren we de meest geschikte merkuitingen die de juiste doelgroepen weten te treffen. Daarna ontzorgen wij de klant in het vervolgtraject van vormgeving & productie van alle merkuitingen.

PR-materiaal

Of het nou om een brochure gaat, een grote banner boven de winkelstraat of dat visitekaartje die er uitspringt tussen de andere. 20to10 ontzorgt de klant bij het ontwerp van deze uitingen tot het uiteindelijke drukwerk & eventuele verspreiding. Ook maken we graag uw digitale uitingen zoals de grafische ondersteuning van uw presentaties, jaarverslagen en e-mail marketing.

Product & verpakkking

Wil je de juiste doelgroep bereiken met je product, dan is passende uitstraling enorm belangrijk. Wij ontwerpen productverpakkingen waarbij de filosofie en identiteit achter het product direct zichtbaar is. Daarnaast ondersteunen wij merken bij de vormgeving van nieuwe producten. Hieronder een voorbeeld waarin we in opdracht van SQUID Climbing de nieuwe kledinglijn hebben ontworpen.

Interne communicatie & branding

Wat minstens zo belangrijk is als externe communicatie is de communicatie richting de medewerkers. Zij vormen het fundament van het bedrijf en weten als geen ander het unieke karakter ervan te vertellen. Wij zorgen voor duidelijk en functioneel ontworpen instructiematerialen zoals bedrijfsvideo’s of animaties. Daarnaast verzorgen wij de interne branding van kantoren, winkels en werkplaatsen zodat het de juiste merkidentiteit ademt.

Meer weten over onze diensten?
Dennis van Lier
Dennis van Lier

Neem dan contact met ons op

Meer weten over onze diensten?