Polyvorm - Merkidentiteit & Web

iPhone_animated2.gif

Een visueel uitstapje.

Wat dit project interessant maakte was de samensmelting van 2 verschillende perspectieven op ontwerp: enerzijds 3D ontwerp vanuit Polyvorm zelf, anderzijds grafisch ontwerp vanuit 20to10. Het vanuit 3D denken is uiteindelijk ook de grootste inspiratiebron geweest voor dit project.

Tijdens het proces ontstond de vergelijking met musea met architectonische gebouwen. Waar de werken binnenin de ruimte krijgen om te stralen, maar het gebouw eromheen ook op zichzelf interessant genoeg is.

Het resultaat. Een visuele identiteit bestaande uit meerdere lagen, met ieder een eigen functie. Geïnspireerd op het bezoeken van een architectonisch museum.

Proces

Ontwerp merkidentiteit

Het ontwikkelen & ontwerpen van de eerste collectie. 

Ontwerp merkboek

Het ontwikkelen & bijhouden van de website & socials van SQUID.

Webdesign & development

De ontwikkeling van alle visuele content en het vermarkten ervan in de vorm van online campagnes.

Screenshot 2020-11-11 at 12.26.53.png

The Exterior.

Het buitenwerk bestaande uit een compositie van grafische vormen die gezamenlijk voor één geheel zorgen. Deze "buitenkant" wordt gebruikt ter introductie van het merk Polyvorm, en zal je daarom als eerste visual tegenkomen op digitale kanalen en printwerk.

Entrance 3_.jpg
Entrance-1_.jpg
Entrance 2_.jpg

The Entrance.

Vervolgens beland je binnen. Hier zijn de vormen van de buitenkant terug te zien maar op een minder prominente manier. Op de website bijvoorbeeld zul je deze kleinere composities steeds tegenkomen bij het binnenkomen van een nieuwe pagina, en het eind van deze pagina.

Mock-up-phone-dark.jpg
Top-View-Grid.jpg

The Gallery

Bij het showcasen van de De 3D product visuals die Polyvorm maakt wordt er beperkter gebruik wordt gemaakt van deze grafische vormen. Dit kan je zien als een gallerij ruimte met grote witte muren, waar het werk op de muur de aandacht trekt die het verdient.

"Een visueel uitstapje, geoptimaliseerd voor elk scherm."

TL-ResponsiveMockup.jpg

Wil je meer zien? Bezoek de Polyvorm website.