Polyvorm

Tijdens het proces ontstond de vergelijking met musea met architectonische gebouwen. Waar de werken binnenin de ruimte krijgen om te stralen, maar het gebouw eromheen ook op zichzelf interessant genoeg is.

Branding

Web Design

Copywriting

Web Development

Stutter Buddy

20to10 sprong vroeg in bij de ontwikkeling van het merk Stutter Buddy. Wij hebben zowel meegeholpen bij de conceptuele vertaling van het merk als de uiteindelijke visuele uitwerking hiervan, en deze uitgewerkt in een brandbook.

identity design

grafisch ontwerp

copywriting

brand strategy

SQUID Climbing

Weg met die ouderwetse ontwerpen en traditionele benadering. SQUID Climbing biedt nieuwe perspectieven binnen de klimindustrie. De klimsport is aan het groeien, wat veranderingen meebrengt binnen de doelgroep. 

branding

grafisch ontwerp

fotografie

copywriting

marketing

Airport Weeze

Strak & karakteristiek. Airport Weeze, in het verleden Flughafen Niederrhein, is een vliegveld in Duitsland in Weeze. Airport Weeze gaf ons de opdracht een animatie te ontwerpen voor de versterking van een online campagne. 

animation

graphic design

Fabrics & More

Het DNA van Fabrics & More vliegt je om de oren bij binnenkomst van een van de winkels. Het verhaal dat zich in deze winkels plaatsvond is door ons vertaald naar een visuele huisstijl & passend communicatieplan.

branding

grafisch ontwerp

fotografie

marketing

Dapper Rhinos

De Rhinos zijn altijd up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. We delen één gezamenlijke missie: zoveel mogelijk impact maken bij bedrijven. Ontdek hoe we een beeldmerk hebben gemaakt voor deze growth hackers.

animatie

logo design

Home by Jehee

Voor Home by Jehee hebben we een collectie beddengoed gefotografeerd. Geen clichématige studio shoot, nee een representatie van een zondag ochtend. Beddengoed in de kreukels, geen make-up & veel daglicht. 

fotografie

Plannenmannen

De Plannenmannen spreken duidelijke taal. De naam schreeuwt het al. Recht voor je raap. Geen trendgedreven poes pas, maar tijdloze ideeen die een toevoeging zijn aan de maatschappij.  

branding

graphic design

creative direction

20to10

Als onafhankelijk creatief partner biedt 20to10 frisse perspectieven op nieuwe en bestaande merken en vertalen deze naar strategische oplossingen en creatieve concepten. 

branding

graphic design

copywriting

photography