SEO SEA zoekmachine optimalisatie zoekmachine adverteren communicatie bureau Nijmegen

SEO & SEA: “Verhoog je clicks en klim op de zoekmachine ladder.”

SEO is het optimaliseren van je positie in zoekmachines op een organische (niet betaalde) manier. Hoger op de ladder komen in Google is in de regel een proces van meerdere maanden. SEA is een snellere aanpak. Je kunt op dezelfde dag al op nummer één komen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan.

SEO

SEO of zoekmachine optimalisatie is het zichtbaar maken van je website binnen de zoekmachines met het doel, op een organische manier, meer relevante bezoekers naar je website te trekken. Om in kaart te brengen hoe jouw website scoort is het belangrijk om voorafgaand aan dit proces een 0-meting uit te voeren. Dit op basis van de meest relevante zoektermen. Vanuit deze 0-meting kunnen we analyseren welke stappen er nodig zijn om deze positie te optimaliseren.

SEA

SEA of zoekmachine advertenties is een snellere manier om je merk hoog te positioneren op google. Door deze advertenties bereik je een specifieke doelgroep en genereer je meer website bezoeken. In tegenstelling tot SEO zijn hier kosten aan verbonden. Als hiervoor wordt gekozen, dan worden de doelstellingen en het budget bepaald.  Op basis van de meest relevante zoekwoorden stellen we een campagne op om de gekozen doelen te behalen.

Meer weten over onze diensten?
Dennis van Lier
Dennis van Lier

Neem dan contact met ons op

Meer weten over onze diensten?