webdesign webdevelopment communicatie bureau Nijmegen responive design

Web & UX design: “Op maat gemaakte web oplossingen”

Voor een product of dienst is de website is een goede manier om interesse om te zetten naar conversie. Naast de uitstraling van een site is gebruiksvriendelijk van het grootste belang.  Wij ontwerpen waarin we juist die combinatie samen laten komen. 

Webdesign

Een website moet de identiteit van je merk uitstralen en versterken. Op basis van deze merkidentiteit ontwerpen we op maat gemaakte websites. Het is belangrijk dat de websitebezoeker de website als positief en gebruiksvriendelijke ervaart. Wij bouwen een zogenaamde responsive website, zodat deze soepel werkt op zowel desktop, smartphone als tablet. Naast het ontwerpen van dit raamwerk verzorgen wij ook SEO-vriendelijke teksten en de daarbij behorende visuele content zoals fotografie, video en illustraties waardoor uw site sneller en beter zichtbaar is bij de verschillende zoekmachines als Google.

User experience design

Niemand zit te wachten op een doolhof van een website. Een functioneel ontworpen website is naast het uiterlijk ook  gebruiksvriendelijk. Wij zorgen ervoor dat bezoekers de optimale ervaring voorgeschoteld krijgen, zodat jij conversie via jouw website kan vergroten.  

Meer weten over onze diensten?
Dennis van Lier
Jesper Tielbeke

Neem dan contact met ons op

Meer weten over onze diensten?