Webdesign & Development: “Op maat gemaakte web oplossingen”

Voor een product of dienst is de website is een goede manier om interesse om te zetten naar conversie. Naast de uitstraling van een site is gebruiksvriendelijk van het grootste belang.  Wij ontwerpen en bouwen websites waarin we juist die combinatie samen laten komen. 

Webdesign

Een website moet de identiteit van je merk uitstralen en versterken. Op basis van deze merkidentiteit ontwerpen we op maat gemaakte websites. Het is belangrijk dat de websitebezoeker de website als positief en gebruiksvriendelijke ervaart. Wij bouwen een zogenaamde responsive website, zodat deze soepel werkt op zowel desktop, smartphone als tablet. Naast het ontwerpen van dit raamwerk verzorgen wij ook SEO-vriendelijke teksten en de daarbij behorende visuele content zoals fotografie, video en illustraties waardoor uw site sneller en beter zichtbaar is bij de verschillende zoekmachines als Google.

Webdevelopment

Wanneer het ontwerpproces achter de rug is wordt de technische vertaling gemaakt. Met ons creatieve netwerk bouwen wij mooie en functionele websites die doen wat ze moeten doen. Van webshops, campagne websites of informatieve websites. Wij leveren de websites volledig operationeel op, en kunnen indien gewenst ook daarna de website beheren & blijvend optimaliseren.

Dennis van Lier

Neem dan contact met ons op

Meer weten over onze diensten?